Početna Manijaci pišu

Manijaci pišu

Srpanj u Šibeniku: otkrijte što se sprema

Otkrijte što se zabavno ovog srpnja sprema u Šibeniku, spakirajte kufer i trk na jedan od festivala.

Moslavina – potpuno iznenađenje

Brojne su atrakcije smještene u ovoj regiji, od prirodnih ljepota Parka prirode Lonjsko polje i Regionalnog parka Moslavačka gora, arheoloških nalazišta, sakralne baštine do brojnih manifestacija i kulturnih događanja.

Idemo na Croatian Travel Festival 2017.

Istražite program najvećeg Travel Festivala u Hrvatskoj koji će se održati u Šibeniku od 25. do 28. svibnja. Što vas sve očekuje otkrijte u nastavku.

Što raditi kad u London putujete sami?

Putujete u London sami? Ne brinite, u ovom ćete gradu imati zaista puno opcija, a uz to sigurni smo da ćete upoznati neke nove, zanimljive ljude. Evo kako.

Adrenalinski vikend u Bihaću i rafting na rijeci Uni

Rafting na Uni je postao nezaobilazni društveni događaj, a dokaz tome su brojne poslovne grupe kao i obitelji koji se na ovu rijeku uvijek iznova vraćaju.

Idemo u Skradin na 9. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije 30. u Skradinu će se 30. travnja i 1. svibnja 2016. godine održati će se 9. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije.

Obilježite Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini

Ova biciklijada obilježava Dan planeta Zemlje, nudi izvrsno druženje i ugodnu vožnju okolicom Kutine, razvija cikloturističku ponudu regije, te promovira i potiče upotrebu bicikla kao prijevoznog sredstva. Program biciklijade sastoji se od rekreativne vožnje,...

Putuješ u Dublin? Evo savjeta koje moraš znati

Putujete u Dublin? Otkrivamo vam savjete iz prve ruke koji će vam pomoći u planiranju putovanja u ovaj predivan grad na Irskom otoku.

5 razloga zašto provesti proljeće u Šibeniku!

Razmišljate li proljetne praznike provesti u nekoj od obalnih destinacija, ozbiljno razmislite o odlasku u Šibenik, jedan od najljepših gradova na Jadranu.

Izgubljena prtljaga – što činiti?

Znate li što morate učiniti kada vam se u zračnoj luci izgubi prtljaga? Saznajte što je potrebno učiniti kako bi ste iskoristili sva svoja prava.

7 atrakcija koje morate vidjeti putujete li u Ghanu

Bilo da se radi o prvo posjetu Ghani ili su vas njene prirodne ljepote ponukale na ponovni povratak, u Ghani ima puno toga za vidjeti i doživjeti.

HRVATSKE TOPLICE – destinacije za proljetni odmor

Bliži nam se ljeto, a sezona kupanja na moru još nije ni blizu. U nastavku potražite ponudu toplica koje se isplati posjetiti, posebice ovog proljeća. Krenimo od sjevera.

Južna Amerika: 5 destinacija koje vrijedi vidjeti

Iako nema Eiffelovog tornja i Kipa Slobode, ovaj kontinent je dom najvećoj prašumi na svijetu - Amazoni; jednim od najljepših plaža na svijetu i  nekim od poznatih civilizacija svijeta kao što su Inke.

Otkrijte destinacije u koje trebate otići ako volite prirodne ljepote

Kada putujete, koji vam je najveći motivator? Kulturne atrakcije, hrana i vino ili prirodne ljepote? Ako su prirodne ljepote, na pravom ste mjestu. Donosimo vam sedam atrakcija koje jednostavno morate vidjeti ako ste istinski zaljubljenik u prirodu.