Putopisi čitatelja

Martina Pintar vodi nas na veliko putovanje po predivnom zelenom otoku, u Irsku.

Putovanje iz snova: New York

Sto puta ga je svatko vidio u filmovima, serijama, čitao o njemu, pregledavao slike na internetu. U New York vas vodi Ana Tominac.

Paris – la ville lumière

Martina Šmit nas svojom pričom vodi u predivnu, romantičnu metropolu Europe, u Pariz. Otkrijte koja je to hrana, znamenitosti i avanture koje jednostavno morate doživjeti.

New York: putovanje iz snova

Lana Kralj vam donosi svoje dojmove iz New Yorka, centra svijeta. Kako drugačije nazvati putovanje u grad koji nikada ne spava…
Putujete u Egipat? Naša čitateljica Ružica Tokić otkriva nam što u Egiptu morate napraviti kada ste tamo!
Ovo ljeto imala sam priliku sudjelovati u međunarodnoj razmjeni mladih u Nizozemskoj, što je s moje strane značilo organizirati put za 12 osoba, odvesti ih do Amsterdama, a nakon toga do mjesta gdje se je razmjena odvijala, partijati koliko se moglo, istraživati Nizozemsku koliko se moglo i povremeno paziti...
Sanja Sabolić donosi dogodovštine s putovanja u Zelenu Irsku. Pročitajte njena iskustva i uhvatite koji savjet planirate li u Irsku.

Praha. Tak mám tě ráda.

Sanja Branković donosi nam savjete za putovanje u Prag. Posjetila ga je već četiri puta što je čini i više nego kompetentnom da svima nama da koji dobar prijedlog.
Daniel Herman piše o svojem prvom samostalnom putovanju. Posjetio je Englesku, Irsku i Škotsku. U tekstu možete pronaći autorske fotografije, savjete i iskustva.
Mateja Andabak nam kroz svoj putopis otkriva prvo iskustvo putovanja u London, jedan od najintrigantijih gradova Velike Britanije, svijeta, ali i Europe. Što je tamo otkrila saznajte u nastavku.

najnovije

9. TMC konferencija “Nove tehnologije u industriji putovanja”

Predstavnici svjetskih lidera u avioprometu s prihodima većim od 4 milijardi eura poput Kiwi.com, Amadeusa, Trevelporta, AerTicketa,...

Gdje ostaviti auto u Zagrebu za vrijeme putovanja? Park and Fly Zagreb

Putujete iz Zagreba avionom i ne znate gdje ostaviti auto u Zagrebu tijekom putovanja? Uz novi aerodrom,...

We didn’t take a pill in Ibiza! – je li ovo raj?

Ibiza
Ibiza, raj na zemlji. Antonela ju je istražila i vratila se oduševljena i puna dojmova. Pročitajte članak i saznajte koji su njezini savjeti.

Norhumberland International Dark Sky Park

S novim statusom dolazi i novo ime, te će se cijela zona od sada zvati Norhumberland International Dark Sky Park. Ovo je...

Čarolija susreta: Advent s najbogatijim glazbenim programom u Hrvatskoj!

Drugi „Advent u Karlovcu“ održat će se od 14. do 30. prosinca 2018. Čarolija susreta Adventa u Karlovac...