Video

video

Veliki Bazar: simbol Turske

Ovo je jedno od onih mjesta na svijetu gdje možete provesti cijeli dan i to bez imalo problema. Jedini problem koji se može desiti je taj da kupite stvar-dvije-tri koje vam uopće ne trebaju!
video
Kako zamišljate budućnosti? Sigurno imate već milijun zamisli kako bi ona mogla izgledati, no vjerujete li da bi u budućnosti računala u potpunosti mogla zamijeniti osobe pri upravljanju automobilima? Pogledajte zanimljiv video koji prikazuje čemu teži Dubai!
video
Nedavno je na popularnom video kanalu You Tube osvanuo video koji će mnogima dati da razmisle malo bolje o svojem mišljenju o Crvenoj četvrti.
video

VIDEO: Osaka Street Food

Nedavno sam na netu naišao na Youtube kanal imena "Only in Japan" i moram priznati da ima zaista zanimljive videe. Ovaj video opisuje što treba probati, na što trebate paziti prilikom kupnje hrane na cesti i na koja mjesta valja otići.
video
Reality show 'Naked and Afraid' (Discovery Channela), u kojem se goli natjecatelji natječu u preživljavanju u diviljni, prošle je godine sniman u Parku prirode Kopački rit. Ovo je zaista velika prilika i promocija za naše prirodne ljepote, a upravo je i to bio razlog zbog kojeg je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode dopustilo snimanje na tom području.
video
Rivijera Crikvenica je dobila novi turistički film. Kako što bolje predstaviti rivijeru u 7 minuta te 90, 60 ili svega 30 sekundi? Otkrijte u nastavku.
video

Upoznajte Šri Lanku

Otkrijte najbolje od Sri Lanke u videu mladog putnika.
video

Kako se izrađuje avion?

Jeste li se ikada zapitali kako se izrađuje avion? Iskreno? Nisam ni ja, nekako mi se to pitanje nikada nije postavilo kao pitanje na koje bih trebao znati odgovor. Do danas.
video
Kako pišu mediji, mladog je Nijemca nakon silaska pokupila policija i odvela na ispitivanje u stanicu, no policajci su ga ipak pustili, zajedno sa svim snimkama koje je napravio.
video
Iako danas živimo u vremenu kada je gotovo sve što si zamislimo moguće, jedna stvar je još uvijek rezervirana samo za astronaute ili one ekstremno bogate. Radi se o putovanjima izvan Zemljine orbite, u svemir.
Već smo zaista puno puta pisali o Bratislavi, no ovaj grad nas svaki puta toliko oduševi, da smo jednostavno morali ponoviti svoj posjet u ovo magično Adventsko doba. I zaista, Advent u Bratislavi je zaista magičan.
video
Ako ste kao mi i svoj fotić nosite stvarno svugdje, tada vas ništa ne košta pogledati ovaj video u kojem možete pronaći najbolje savjete za dobre fotografije s putovanja. Sigurni sam da ste puno stvari iz ovog videa već isprobali i vidjeli, no ponavljanje je majka mudrosti. Ipak, upravo ovakvi savjeti mogu od vaših fotki napraviti čudo! Nama osobno je savjet "Remove tourists from photos" totalno otkriće!
video
Kad govorimo o zračnom putovanju, dakle putovanju zrakoplovima možemo govoriti satima. Najpopularnijim niskobudžetnim zrakoplovnim kompanijama i velikim luksuznim gigantima kao što je Emirates Airlines zajedničko je jedno - svi se trude što više unaprijediti svoj proizvod. Neki to rade kroz ponudu što jeftinijih karata, drugi to rade kroz kreiranje...
video
Pogledajte reklamu za novi Boeing A380 zrakoplovne kompanije Emirates Airlines koja je poznata kao jedna od najelitnijih aviokompanija današnjice.

najnovije

Forestland 2018: 48 sati, 50 DJ-eva, producenata i umjetnika

Forestland
Forestland 2018. u 48 će sati za sve zaljubljenike u elektronsku glazbu prezentirati preko 50 DJ - eva, producenata i umjetnika. Vidimo se u Međimurju.

Bajkovita Slovenija: Vikend u Bledu

Slovenija vas zove. Saznajte kako provesti vikend u Bledu, što vidjeti, gdje spavati i kako do njega stići automobilom ili vlakom!

Muzejski vlak: vožnja u kojoj ćete uživati

Jeste li ikad sjeli na vlak onako iz zabave? U Hrvatskoj možda jedino u lunaparku. No, u...

Valentinovo nije samo samo u veljači! – NAGRADNI NATJEČAJ

Valentinovo Vikend Manijaci
Valentinovo ne treba biti samo u veljači! Razmazite se u sobi s jacuzzijem i kupajte se u vodenom parku Aqaue Vivae u Krapinskim Toplicama - BESPLATNO! - VikendManijaci.com

Krapinske Toplice: što, gdje i kako?

hotel villa magdalena
Samo 50-ak kilometara od Zagreba nalazi se pravi mali termalni raj, idilično mjestašce u kojem svom zdravlju...