Video

video

Veliki Bazar: simbol Turske

Ovo je jedno od onih mjesta na svijetu gdje možete provesti cijeli dan i to bez imalo problema. Jedini problem koji se može desiti je taj da kupite stvar-dvije-tri koje vam uopće ne trebaju!
video

Kakvu budućnost nam donose DUBAI i Tesla vozila?

Kako zamišljate budućnosti? Sigurno imate već milijun zamisli kako bi ona mogla izgledati, no vjerujete li da bi u budućnosti računala u potpunosti mogla zamijeniti osobe pri upravljanju automobilima? Pogledajte zanimljiv video koji prikazuje čemu teži Dubai!
video

Video koji će promijeniti vaše mišljenje o Crvenoj četvrti

Nedavno je na popularnom video kanalu You Tube osvanuo video koji će mnogima dati da razmisle malo bolje o svojem mišljenju o Crvenoj četvrti.
video

VIDEO: Osaka Street Food

Nedavno sam na netu naišao na Youtube kanal imena "Only in Japan" i moram priznati da ima zaista zanimljive videe. Ovaj video opisuje što treba probati, na što trebate paziti prilikom kupnje hrane na cesti i na koja mjesta valja otići.
video

Naked and Affraid u Hrvatskoj

Reality show 'Naked and Afraid' (Discovery Channela), u kojem se goli natjecatelji natječu u preživljavanju u diviljni, prošle je godine sniman u Parku prirode Kopački rit. Ovo je zaista velika prilika i promocija za naše prirodne ljepote, a upravo je i to bio razlog zbog kojeg je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode dopustilo snimanje na tom području.
video

Crikvenica – “Discover, enjoy, repeat”

Rivijera Crikvenica je dobila novi turistički film. Kako što bolje predstaviti rivijeru u 7 minuta te 90, 60 ili svega 30 sekundi? Otkrijte u nastavku. Turistička zajednica Grada Crikvenice pripremila je četiri verzije novoga filma,...
video

Upoznajte Šri Lanku

Otkrijte najbolje od Sri Lanke u videu mladog putnika.
video

Besplatni javni prijevoz u zamjenu za čučnjeve

Besplatni javni prijevoz svim svojim građanima prije nekoliko godina omogućila je Moskva (baš prije Zimskih olimpijskih igara), a sve što je bilo potrebno napraviti za besplatnu kartu je, ni više, ni manje, već 30 čučnjeva.
video

Kako se izrađuje avion?

Jeste li se ikada zapitali kako se izrađuje avion? Iskreno? Nisam ni ja, nekako mi se to pitanje nikada nije postavilo kao pitanje na koje bih trebao znati odgovor. Do danas.
video

Ludi klinac popeo se na vrh piramide i napravio odlične slike

Kako pišu mediji, mladog je Nijemca nakon silaska pokupila policija i odvela na ispitivanje u stanicu, no policajci su ga ipak pustili, zajedno sa svim snimkama koje je napravio.
video

Pogledajte kako je izgledao Advent u Dubrovniku

Iako je bilo polemike oko toga treba li se u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika organizirati "Adventski sajam" ili ne, on je ipak održan i bio je zaista spektakularan!

Putovanje u svemir – korak smo bliže

Iako danas živimo u vremenu kada je gotovo sve što si zamislimo moguće, jedna stvar je još uvijek rezervirana samo za astronaute ili one ekstremno bogate. Radi se o putovanjima izvan Zemljine orbite, u...

48 sati u Bratislavi u adventsko doba

Već smo zaista puno puta pisali o Bratislavi, no ovaj grad nas svaki puta toliko oduševi, da smo jednostavno morali ponoviti svoj posjet u ovo magično Adventsko doba. I zaista, Advent u Bratislavi je zaista magičan.