Zimska čarolija u Kutini kreće! Program kutinske Zimske čarolije odvijati će se na glavnom gradskom trgu, ali i u gradskim ustanovama. No ono na što su organizatori posebno ponosni je da će za vrijeme Zimske čarolije u Kutini po prvi put biti postavljeno klizalište s pravim ledom, oko kojeg će se organizirati popratne aktivnosti i ugostiteljska ponuda.

Zimska čarolija u Kutini

Manifestacija Zimska čarolija u Kutini obuhvatiti će Doček nove godine, uz tamburaše i veliki vatromet.  U ovogodišnjem programu manifestacije sudjelovati će gradske ustanove, obrtnici, udruge grada Kutine, te brojni izvođači. Kutinski osnovnoškolci imati će mogućnost pohađati i školu klizanja. Program će obuhvatiti i disco večeri na ledu, vožnju božićnim tramvajem, zabavni program s glazbenim nastupima i dr.

U sklopu manifestacije održati će se tradicionalni Božićni sajam koji će okupiti obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. U sklopu sajma posjetitelji će imati priliku uživati i u jedinstvenoj atrakciji: žive jaslice, koje će se uprizoriti 23. prosinca. Bogat program očekuje najmlađe posjetitelje, a uključuje animaciju, kostimirane likove, kreativne radionice, predstave na ledu, pisanje pisama Djedu Božićnjaku. Po prvi puta održati će se i Dječji doček Nove godine. 31. prosinca od 11 – 13 sati djeca će „dočekati“ novu godinu uz animatore u disco izdanju, balon eksploziju, dječji šampanjac i izbor najšljokastije klizačice.

Uz zvukove božićnih pjesama zborova, dječjeg veselja i mirisa kuhanog vina, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj. Veselite se s nama na Zimskoj čaroliji u Kutini.

Logo Croatia SMZ-LOGO1 city_dan_planeta2013_VI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here